Atentat me armë zjarri në Elbasan, të përfshirë dy persona

Gazetarja Belina Ruçaj raporton për ekzekutimin e sotëm në Elbasan, ku mbetën të përfshirë Ardian Çollaku dhe Lulzim Bitri.