Tronditet Kosova, të shtëna ndaj autobusit me nxënës, 3 viktima

Publikuar më: 27/11/2021, ora 13:39

Tronditet Kosova, të shtëna ndaj autobusit me nxënës, 3 viktima

Publikuar më: 27/11/2021, ora 13:39

Tre persona mbetën të vrarë, e një tjetër i plagosur, mbrëmjen e së premtes në Gllogjan të Kosovës, kur një autobus që transportonte nxënës nga Gjakova për në Deçan, është sulmuar nga një person i maskuar. Viktimat janë shoferi i autobusit dhe dy nxënës.

Tronditet Kosova, të shtëna ndaj autobusit me nxënës, 3 viktima

Publikuar më: 27/11/2021, ora 13:39

Tre persona mbetën të vrarë, e një tjetër i plagosur, mbrëmjen e së premtes në Gllogjan të Kosovës, kur një autobus që transportonte nxënës nga Gjakova për në Deçan, është sulmuar nga një person i maskuar. Viktimat janë shoferi i autobusit dhe dy nxënës.