Trump-Biden përplasen në dy debate të ndara televizive

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, dhe rivali i tij në zgjedhjet e 3 nëntorit, Joe Biden, iu përgjigjën pyetjeve të votuesve në dy debate të ndara televizive, pas anulimit të debatit që duhej të zhvillonin së bashku.