Trump: Demokratët po tentojnë të vjedhin zgjedhjet

Presidenti amerikan, Donald Trump, vendos në dyshim aftësitë e Joe Biden për të ruajtur sundimin e ligjit dhe rendit në Shtetet e Bashkuara. Kjo erdhi pasi ish-numri dy i Shtëpisë së Bardhë pranoi nominimin e Partisë Demokrate si kandidat presidencal.