Trump dhe “vjedhja” zgjedhore, çfarë po ndodh në Uashington

Publikuar më: 14/6/2022, ora 14:35

Trump dhe “vjedhja” zgjedhore, çfarë po ndodh në Uashington

Publikuar më: 14/6/2022, ora 14:35

Rosalba Bejdo, producentja e lajmeve ndërkombëtare në A2 CNN, solli detaje në Ditarin e mesditës.