Trump: Javës tjetër mund t’i rikthehemi jetës normale

Presidenti amerikan Donald Trump sinjalizoi lehtësim të masave të sigurisë. “Vendi ynë nuk është bërë që të izolohet. Në fund të periudhës 15 ditore, ne do të vendosim se si do të vijojmë dhe ku synojmë të shkojmë. Po flasim për rihapjen e aktiviteteve të bizneseve në vendin tonë”.