Trump: Në 20 janar, transferim i rregullt i pushtetit

Mes valës së dorëheqjeve në radhët e kabinetit dhe thirrjeve të demokratëve për shkarkim të presidentit, Donald Trump u zotua se do të garantonte transferim të rregullt të pushtetit. Për herë të parë, presidenti në detyrë dënoi haptazi dhunën në Kapitol dhe pranoi disfatën në zgjedhje.