Trump për sulmet në Irak: Asnjë ushtar i lënduar, të gatshëm për paqe me Iranin

Ashtu edhe siç ishte paralajmëruar më herë, presidenti i SHBA, Donald Trump doli në një konferencë për shtyp pas sulmeve të Iranit ndaj bazave ushtarake në Irak ku ishin të vendosura dhe trupat amerikane.