Trump, presidenti pa protokoll

Pas një fitoreje të papritur, me më pak vota popullore se rivalja demokrate Hilary Clinton, por me shumicën e nevojshme të mbështetjeve në Kolegjin Zgjedhor, biznesmeni më i famshëm dhe i diskutuar i Shteteve të Bashkuara, veshi petkun e presidentit të 45-të, pa asnjë eksperiencë politike dhe ushtarake, duke promovuar mesazhin “Amerika e Para”.