Trump reagon ndaj OBSH-së: SHBA-ja do të nxjerrë një raport për origjinën e Covid-19

Vijon përplasja me 3 akse sa i përket origjinës së koronavirusit të ri. Presidenti amerikan, Donald Trump, i bëri thirrje Kinës që të tregohet transparente lidhur me atë që di për prejardhjen e Covid-19, që u shfaq në Wuhan dhe u përhap në të gjithë botën.