Trump sulmon Muellerin: S’duhej të hetonte, kishim konflikt interesi

Qartësisht i zemëruar nga deklaratat e fundit, Presidenti amerikan Donald Trump lëshoi një sulm të drejtëpërdrejtë dhe të furishëm ndaj Prokurorit të Përgjithshëm, Robert Mueller.