“Trupi im, e drejta ime”, thirrja përmes artit në mbrojtje të gruas

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:41

“Trupi im, e drejta ime”, thirrja përmes artit në mbrojtje të gruas

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:41

“Trupi im, e drejta ime”, kjo është ekspozita më e re në kryeqytet. Kalon në pedonalen e kryeqytetit dhe imazhe kundër dhunës, e pro lirisë, thërrasin fort.

“Trupi im, e drejta ime”, thirrja përmes artit në mbrojtje të gruas

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:41

“Trupi im, e drejta ime”, kjo është ekspozita më e re në kryeqytet. Kalon në pedonalen e kryeqytetit dhe imazhe kundër dhunës, e pro lirisë, thërrasin fort.