Truproja që u bë Mbretëreshë – A2

Truproja që u bë Mbretëreshë

Mbreti i Tajlandës është martuar me zëvendës shefen e trupës që merret me sigurinë e tij personale dhe i ka dhënë asaj titullin “Mbretëreshë”.

Njoftimi befasues u bë para se ceremonia e kurorëzimit të Mbretit të fillojë të shtunën. Maha Vajiralongkorn u bë monarku sundues i vendit në moshën 66-vjeçare, kur babai i tij ndërroi jetë në vitin 2016. Ai ka qenë i martuar tri herë të tjera më parë dhe nga të tre martesat ka 7 fëmijë.

Shkarkoni aplikacionin e A2