Tryeza e negociatave, Qeveria pranon: “25 prilli”, kushti i radhës

Ministrja për Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, tregoi në parlament se bisedimet për anëtarësim nuk mund të fillojnë pa kaluar me sukses provë e zhvillimit të zgjedhjeve parlamentare pa probleme. Ajo akuzoi drejtuesit e opozitës dhe Presidentin se kërkojnë të zvarrisin procesin.