Tryeza e parë ndërqeveritare, domethënia e saj dhe e negociatave të anëtarësimit

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:58

Tryeza e parë ndërqeveritare, domethënia e saj dhe e negociatave të anëtarësimit

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:58

Eksperti i integrimit europian Gentian xhaxhiu foli në studion e Ditari në A2 CNN mbi vendimin e Kuvendit të Shkupit dhe si e lexojnë analistët. Gjithçka ndodhi javën e shkuar dhe atë që pritet të nisë nga nesër, me mbajtjen e Konferencës së Parë Ndërqeveritare.

Tryeza e parë ndërqeveritare, domethënia e saj dhe e negociatave të anëtarësimit

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:58

Eksperti i integrimit europian Gentian xhaxhiu foli në studion e Ditari në A2 CNN mbi vendimin e Kuvendit të Shkupit dhe si e lexojnë analistët. Gjithçka ndodhi javën e shkuar dhe atë që pritet të nisë nga nesër, me mbajtjen e Konferencës së Parë Ndërqeveritare.