Tryeza e parë ndërqeveritare, Holanda: Plotësoni kriteret, duhet më shumë progres

Teksa Tirana dhe Brukseli po shpresojnë realizimin e konferencës së parë ndërqeveritare, Shqipëri-BE, në muajin dhjetor, qeveria holandeze tregohet e kujdesshme duke mos dhënë një datë, duke e lënë afatin në varësi të plotësimit të kushteve nga vendi ynë.