Tryeza e përbashkët e opozitës, Shehi i pakënaqur: S’pashë ndonjë hata të madhe, ndonjë punë do bëjmë?

Publikuar më: 12/9/2023, ora 22:00

Tryeza e përbashkët e opozitës, Shehi i pakënaqur: S’pashë ndonjë hata të madhe, ndonjë punë do bëjmë?

Publikuar më: 12/9/2023, ora 22:00

Mbledhja e 43 deputetëve të opozitës, në një tryezë të përbashkët ku ishte Sali Berisha dhe Gazment Bardhi, për Dashamir Shehin, përveç se një entuziazmi në ajër, nuk prodhoi asgjë. I ftuar në A2 CNN, në emisionin “Debat” nga Alba Alishani, Shehi tha se duhet folur për punë konkrete.

Tryeza e përbashkët e opozitës, Shehi i pakënaqur: S’pashë ndonjë hata të madhe, ndonjë punë do bëjmë?

Publikuar më: 12/9/2023, ora 22:00

Mbledhja e 43 deputetëve të opozitës, në një tryezë të përbashkët ku ishte Sali Berisha dhe Gazment Bardhi, për Dashamir Shehin, përveç se një entuziazmi në ajër, nuk prodhoi asgjë. I ftuar në A2 CNN, në emisionin “Debat” nga Alba Alishani, Shehi tha se duhet folur për punë konkrete.