Tryeza plot me Coca Cola dhe hamburger, “Vuçiç si në funeral”, Kurtin e prezantojnë lider të opozitës

Publikuar më: 18/8/2022, ora 13:40

Tryeza plot me Coca Cola dhe hamburger, “Vuçiç si në funeral”, Kurtin e prezantojnë lider të opozitës

Publikuar më: 18/8/2022, ora 13:40