Tubimi i 2 marsit, Shehu: Meta adapton sjellje që nuk janë pjesë e formimit të tij – A2

Tubimi i 2 marsit, Shehu: Meta adapton sjellje që nuk janë pjesë e formimit të tij

Drejtori i Institutit të Komunikimit “Medius”, Redi Shehu ishte i ftuar në Dita Jonë për të folur rreth zhvillimeve politike në përgjithësi dhe në veçanti për manifestimin e thirrur nga presidenti Ilir Meta më 2 mars për mbrojtjen e Kushtetutës.