Tufa dhe Braho nuk pajtohen, do të përballen në gjyq

Gjykata e Tiranës kaloi në gjykim padinë për “shpifje” të bërë nga Agron Tufa kundër Spartak Brahos, Agron Dukës, Sabit Brokajt, Shaqir Vukajt e gazetes “Dita”.

Shkarkoni aplikacionin e A2