Tulipani i Kukësit, Federata Botërore e Faunës e Florës e njeh si bimë autentike

Tulipani i Kukësit është e certifikuar nga Federata Botërore e Florës dhe Faunës si një bimë endemike e autentike që renditet mes 114 tulipanëve unikalë në të gjithë botën, duke u emërtuar si “Tulipa Albanika”.