Tunele nëntokësore në Las Vegas – A2

Tunele nëntokësore në Las Vegas

Las Vegas ka aprovuar një marrëveshje me kompaninë e Elon Musk për “The Boring Company”. Sipas Konventës Las Vegas dhe Autoritetit të Vizitorëve, kontrata arrin vlerën e më shumë se 48 milionë dollarëve. “The Boring Company” do të dizajnojë dhe ndërtojë atë që autoritetet e quajnë “People mover” për qendrën e konventës. Synimi është të lëvizin pasagjerë dhe automjete elektrike autonome përgjatë një tuneli.

Shkarkoni aplikacionin e A2