Turi i Shqipërisë, mbyllet etapa e parë Tiranë-Krrabë, fiton britaniku Stedman

Publikuar më: 23/5/2023, ora 20:21

Turi i Shqipërisë, mbyllet etapa e parë Tiranë-Krrabë, fiton britaniku Stedman

Publikuar më: 23/5/2023, ora 20:21

Turi i Shqipërisë në çiklizëm përfundoi etapën e parë me itinerarin Tiranë–Dushk –Krrabë. 50 garues sfiduan vetën në një terren të vështirë dhe nga reshjet që i shoqëruan për një pjesë të madhe të kohës.

Turi i Shqipërisë, mbyllet etapa e parë Tiranë-Krrabë, fiton britaniku Stedman

Publikuar më: 23/5/2023, ora 20:21

Turi i Shqipërisë në çiklizëm përfundoi etapën e parë me itinerarin Tiranë–Dushk –Krrabë. 50 garues sfiduan vetën në një terren të vështirë dhe nga reshjet që i shoqëruan për një pjesë të madhe të kohës.