Turistët e huaj në Tiranë, një ditë në kryeqytetin me të shkuar joshëse

Kjo është Tirana, një metropol krejtësisht i zakontë për ata që çdo ditë ecin në këto rrugë, por grishës për të huajt. Si e shohin turistët këtë kryeqytet sa europian dhe të lidhur me të shkuarën e tij, do mundohemi ta zbulojmë duke udhëtuar bashkë me ta. Francezë, zviceranë, italianë e çekë, kanë zgjedhur të njohin Shqipërinë dhe jo vetëm për një ditë.