Turistëve në Gjirokastër u mungoi muzeu etnografik dhe shtëpia e Kadaresë

Publikuar më: 4/9/2022, ora 17:01

Turistëve në Gjirokastër u mungoi muzeu etnografik dhe shtëpia e Kadaresë

Publikuar më: 4/9/2022, ora 17:01

Ish-shtëpia e diktatorit Enver Hoxha e kthyer në muze etnografik si dhe shtëpia muze e shkrimtarit Ismail Kadare, i kanë munguar turistëve që vizituan Gjirokastrën këtë sezon veror. Interesi i lartë për këto dy destinacione, ka bërë që bashkia të shpejtojë dhe t’i vendosë ato në funksion gjatë muajit shtator.

Turistëve në Gjirokastër u mungoi muzeu etnografik dhe shtëpia e Kadaresë

Publikuar më: 4/9/2022, ora 17:01

Ish-shtëpia e diktatorit Enver Hoxha e kthyer në muze etnografik si dhe shtëpia muze e shkrimtarit Ismail Kadare, i kanë munguar turistëve që vizituan Gjirokastrën këtë sezon veror. Interesi i lartë për këto dy destinacione, ka bërë që bashkia të shpejtojë dhe t’i vendosë ato në funksion gjatë muajit shtator.