Turizmi dhe të ardhurat/ Pritshmëritë e sektorit dhe dobësimin e euros, a duhet të shqetësohemi?

Nga A2 CNN
25 Korrik 2023, 09:03 | Aktualitet

I ftuar në “Dita Jonë” në A2 CNN ishte ekonomisti Ardian Civici, i cili foli mbi pritshmëritë dhe strategjitë afatgjata në turizëm, si dhe për rënien e euros dhe fuqizimin e lekut shqiptar.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi