Turizmi kontribuesi kryesor në ekonomi, por si mund të jetë dhe inteligjent?

Turizmi është një nga sektorët me kontribues ne ekonominë e Shqipërisë vitet e fundit por përsëri mbetemi larg asaj që kërkon një turist, pra infrastrukturën dhe shërbimet.

Teksa flitet për projekte madhështore, Ministria e Financave dhe ajo e Ekonomisë kanë mbështetur një projekt që në thelb synon atë që quhet turizmi “inteligjent”. Si mund të jetë i tillë turizmi e shpjegon menaxherja e projektit, Iris Tela.