Turizmi kulturor, sitet arkeologjike dhe eventet që joshën turistët gjatë këtij sezoni veror

Publikuar më: 1/9/2023, ora 14:06

Turizmi kulturor, sitet arkeologjike dhe eventet që joshën turistët gjatë këtij sezoni veror

Publikuar më: 1/9/2023, ora 14:06

Jemi përfolur, diku kritikuar e diku përgëzuar këtë sezon veror por jo vetëm veror në fakt. Kemi shënuar gjithsesi rekorde të reja. Por Shqipëria nga veriu në jug, nuk është vetëm det e mal, por edhe kulturë. Edhe këtu, kemi vendosur rekorde, duke joshur mijëra vendas por sidomos të huaj, në kala e muzeume, amfiteatre e parqe arkeologjike. Por ofruam ne këtë vit? Luela Myftari na sjell shumë shkurt, Shqipërinë turistike të 2023, nën lupën e saj, të aktiviteteve kulturore dhe jo vetëm.

Turizmi kulturor, sitet arkeologjike dhe eventet që joshën turistët gjatë këtij sezoni veror

Publikuar më: 1/9/2023, ora 14:06

Jemi përfolur, diku kritikuar e diku përgëzuar këtë sezon veror por jo vetëm veror në fakt. Kemi shënuar gjithsesi rekorde të reja. Por Shqipëria nga veriu në jug, nuk është vetëm det e mal, por edhe kulturë. Edhe këtu, kemi vendosur rekorde, duke joshur mijëra vendas por sidomos të huaj, në kala e muzeume, amfiteatre e parqe arkeologjike. Por ofruam ne këtë vit? Luela Myftari na sjell shumë shkurt, Shqipërinë turistike të 2023, nën lupën e saj, të aktiviteteve kulturore dhe jo vetëm.