Turizmi, Kumbaro: Shqipëria mbetet një vend me çmime shumë më të leverdisshme sesa fqinjët

Publikuar më: 29/9/2022, ora 14:30

Turizmi, Kumbaro: Shqipëria mbetet një vend me çmime shumë më të leverdisshme sesa fqinjët

Publikuar më: 29/9/2022, ora 14:30

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, në një lidhje direkte me studion e “Ditarit”, në A2 CNN, deklaroi se sa i përket turizmit, “Shqipëria mbetet një vend me çmime shumë më të leverdisshme sesa shtetet e tjera që na rrethojnë”.

Turizmi, Kumbaro: Shqipëria mbetet një vend me çmime shumë më të leverdisshme sesa fqinjët

Publikuar më: 29/9/2022, ora 14:30

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, në një lidhje direkte me studion e “Ditarit”, në A2 CNN, deklaroi se sa i përket turizmit, “Shqipëria mbetet një vend me çmime shumë më të leverdisshme sesa shtetet e tjera që na rrethojnë”.