Turizmi në kohë pandemie, si të shmangim të papriturat

Ekonomistja Eni Nasi identifikon disa nga rreziqet e udhëtimit gjatë pandemisë dhe mënyrën sesi udhëtarët e apasionuar nëpër botë janë përshtatur për të vijuar aktivitetin turistik, me sa më pak të papritura. Zonja Nasi vjen ne studio në orën 8:30.