Turizmi në Valbonë, sipërmarrësit: Na legalizoni investimet që kemi bërë

Parku kombëtar i Valbonës, tashmë një atraksion turistik jo vetëm për vizitorët vendas, por edhe për ata të huajt, prej vitesh vazhdon të vuajë një handikap të pakuptimtë për gjithë banorët e zonës, mungesën e legalizimit dhe akteve të pronësisë për bujtinat dhe ndërtimet që janë bërë në këtë zonë.