Turizmi në vend, The Times: Shqipëria në nivelin e Greqisë dhe Kroacisë

Publikuar më: 13/8/2022, ora 23:54

Turizmi në vend, The Times: Shqipëria në nivelin e Greqisë dhe Kroacisë

Publikuar më: 13/8/2022, ora 23:54

Prestigjiozja britanike "The Times" i ka dedikuar një artikull turizmit shqiptar, të cilin e krahason me atë të Greqisë dhe Kroacisë. "The Times" shkruan se Shqipëria po e lë pas imazhin e një vendi me krim të organizuar duke afruar shumë turistë.

Turizmi në vend, The Times: Shqipëria në nivelin e Greqisë dhe Kroacisë

Publikuar më: 13/8/2022, ora 23:54

Prestigjiozja britanike "The Times" i ka dedikuar një artikull turizmit shqiptar, të cilin e krahason me atë të Greqisë dhe Kroacisë. "The Times" shkruan se Shqipëria po e lë pas imazhin e një vendi me krim të organizuar duke afruar shumë turistë.