Turizmi pas pandemisë: Më pak pushime dhe më shumë kursim për shqiptarët

Publikuar më: 16/11/2021, ora 17:01

Turizmi pas pandemisë: Më pak pushime dhe më shumë kursim për shqiptarët

Publikuar më: 16/11/2021, ora 17:01

Kriza ekonomike nuk i lejoi shumë shqiptarë të bëjnë pushime verën që shkoi, ndërsa të tjerë kursyen si tek hotelet, ashtu edhe tek restorantet. Sipas eksperteve çmimet e larta të sektorit këtë vit penalizuan ata që kanë më pak të ardhura.

Turizmi pas pandemisë: Më pak pushime dhe më shumë kursim për shqiptarët

Publikuar më: 16/11/2021, ora 17:01

Kriza ekonomike nuk i lejoi shumë shqiptarë të bëjnë pushime verën që shkoi, ndërsa të tjerë kursyen si tek hotelet, ashtu edhe tek restorantet. Sipas eksperteve çmimet e larta të sektorit këtë vit penalizuan ata që kanë më pak të ardhura.