Turpërimi në Tiranë, Polonia largon trajnerin Santos, pritet vetëm zyrtarizimi

Publikuar më: 11/9/2023, ora 18:08

Turpërimi në Tiranë, Polonia largon trajnerin Santos, pritet vetëm zyrtarizimi

Publikuar më: 11/9/2023, ora 18:08

Pas turpërimit në Tiranë, Polonia vendosi të largojë trajnerin Fernando Shantosh. Aventura e portugezit në krye të stolit zgjati vetëm5 ndeshje në kualifikueset e Euro 2024. Ai u akuzua si fajtori kryesor për rënien e skuadrës, që ka humbur shanset për tu kualifikuar në aktivitetin më të rëndësishëm kontinental. Sipas mediave polake, federata e futbollit në Poloni e ka marrë vendimin dhe po punon që zgjidhja e kontratës të realizohet me klas, për ta bërë sa më pak të dhimbshme ndarjen.

Turpërimi në Tiranë, Polonia largon trajnerin Santos, pritet vetëm zyrtarizimi

Publikuar më: 11/9/2023, ora 18:08

Pas turpërimit në Tiranë, Polonia vendosi të largojë trajnerin Fernando Shantosh. Aventura e portugezit në krye të stolit zgjati vetëm5 ndeshje në kualifikueset e Euro 2024. Ai u akuzua si fajtori kryesor për rënien e skuadrës, që ka humbur shanset për tu kualifikuar në aktivitetin më të rëndësishëm kontinental. Sipas mediave polake, federata e futbollit në Poloni e ka marrë vendimin dhe po punon që zgjidhja e kontratës të realizohet me klas, për ta bërë sa më pak të dhimbshme ndarjen.