Turqi-Greqi, roli i kryeministrit shqiptar në pajtimin e mundshëm

Abdylvehab Ejupi, zv.redaktor për rrjetin shtetëror turk TRT i ftuar në Dita Jonë për na treguar më shumë për takimin midis Turqisë dhe Greqisë me qëllim pajtimin dhe rolin e Kryeministrit Rama në këtë ngjarje.