Turqia, partneri i katërt i Shqipërisë për investime, fluksi në rritje

Publikuar më: 17/1/2022, ora 17:36

Turqia, partneri i katërt i Shqipërisë për investime, fluksi në rritje

Publikuar më: 17/1/2022, ora 17:36

Bashkëpunimi ekonomik me Turqinë është intensifikuar vitet e fundit, duke e renditur Turqinë si partnerin e katërt më të rëndësishëm për sa i përket fluksit të investimeve, pas Holandës, Zvicrës dhe Italisë. Të dhënat nga Banka e Shqipërisë tregojnë se vitin e kaluar, investimet turke në Shqipëri kapën vlerën e 2,7 miliardë euro, duke vijuar kështu trendin rritës të 6 viteve të fundit.

Turqia, partneri i katërt i Shqipërisë për investime, fluksi në rritje

Publikuar më: 17/1/2022, ora 17:36

Bashkëpunimi ekonomik me Turqinë është intensifikuar vitet e fundit, duke e renditur Turqinë si partnerin e katërt më të rëndësishëm për sa i përket fluksit të investimeve, pas Holandës, Zvicrës dhe Italisë. Të dhënat nga Banka e Shqipërisë tregojnë se vitin e kaluar, investimet turke në Shqipëri kapën vlerën e 2,7 miliardë euro, duke vijuar kështu trendin rritës të 6 viteve të fundit.