U arrestua me snajper në makinë, ish-efektivi i RENA-s refuzon të japë mostrën e ADN-së

Publikuar më: 28/7/2022, ora 12:12

U arrestua me snajper në makinë, ish-efektivi i RENA-s refuzon të japë mostrën e ADN-së

Publikuar më: 28/7/2022, ora 12:12

Ish-efektivi i RENEA-s, Remal Rada, dhe shoku i tij Elton Hithi, të arrestuar dy ditë më parë pasi iu gjet një snajper në makinë, kanë refuzuar të japin mostrat e ADN-së, në mënyrë që Policia e Prokuroria ta krahasonin me bazën e të dhënave për të verifikuar nëse dalin të përfshirë në ndonjë ngjarje kriminale në vend. Gjykata e Tiranës caktoni masën e sigurisë “arrest në burg” për të dy. Rada dhe Hithi akuzohen nga prokuroria për “armëmbajtje pa leje të armëve luftarake dhe municionit”, “mbajtje pa leje të armeve të ftohta”, “mbajtje pa leje e uniformave dhe mjeteve policore”.

U arrestua me snajper në makinë, ish-efektivi i RENA-s refuzon të japë mostrën e ADN-së

Publikuar më: 28/7/2022, ora 12:12

Ish-efektivi i RENEA-s, Remal Rada, dhe shoku i tij Elton Hithi, të arrestuar dy ditë më parë pasi iu gjet një snajper në makinë, kanë refuzuar të japin mostrat e ADN-së, në mënyrë që Policia e Prokuroria ta krahasonin me bazën e të dhënave për të verifikuar nëse dalin të përfshirë në ndonjë ngjarje kriminale në vend. Gjykata e Tiranës caktoni masën e sigurisë “arrest në burg” për të dy. Rada dhe Hithi akuzohen nga prokuroria për “armëmbajtje pa leje të armëve luftarake dhe municionit”, “mbajtje pa leje të armeve të ftohta”, “mbajtje pa leje e uniformave dhe mjeteve policore”.