U arrestua nga SPAK, prokurori i Kukësit u filmua teksa merrte 2 mijë euro ryshfet

Publikuar më: 1/7/2021, ora 17:40

U arrestua nga SPAK, prokurori i Kukësit u filmua teksa merrte 2 mijë euro ryshfet

Publikuar më: 1/7/2021, ora 17:40

Drejtuesi i Prokurorisë së Kukësit, Edmond Kariqi, i arrestuar të mërkurën me kërkesë të SPAK, dyshohet se ka përfituar një ryshfet prej 2 mijë euro. Afera korruptive ka pasur si qëllim lehtësimin e masës së sigurisë për një person, që po hetohej nga Prokuroria e Kukësit për akuzën e “prodhimit dhe mbajtjes së lëndëve narkotike”.

U arrestua nga SPAK, prokurori i Kukësit u filmua teksa merrte 2 mijë euro ryshfet

Publikuar më: 1/7/2021, ora 17:40

Drejtuesi i Prokurorisë së Kukësit, Edmond Kariqi, i arrestuar të mërkurën me kërkesë të SPAK, dyshohet se ka përfituar një ryshfet prej 2 mijë euro. Afera korruptive ka pasur si qëllim lehtësimin e masës së sigurisë për një person, që po hetohej nga Prokuroria e Kukësit për akuzën e “prodhimit dhe mbajtjes së lëndëve narkotike”.