U arrestua për ndikim te gjyqtarët, Henri Çili jep versionin e tij të ngjarjes

Botuesi dhe analisti Henri Çili mohon çdo akuzë të ngritur kundër tij nga Prokuroria e Përmetit. Përpara gazetareve ai tha se nuk ka takuar asnjë funksionar të Gjykatës së Lartë me qëllim ndikimin e jashtëligjshëm.