U bllokuan në një minierë ari, momenti kur minatorët shpëtohen duke gërmuar dheun me duar

Publikuar më: 28/3/2023, ora 13:56

U bllokuan në një minierë ari, momenti kur minatorët shpëtohen duke gërmuar dheun me duar

Publikuar më: 28/3/2023, ora 13:56

Minatorët që u bllokuan brenda një miniere ari në Republikën Demokratike të Kongos, gjatë shembjes nga shirat e dendur janë shpëtuar, pasi një tjetër minator gërmoi tokën me duar. Pamjet që kanë bërë xhiron e botës tregojnë sesi 9 minatorë që ndodheshin nën shembje u shpëtuan nga një tjetër minator duke gërmuar tokën fillimisht me lopatë dhe më pas me duar.

U bllokuan në një minierë ari, momenti kur minatorët shpëtohen duke gërmuar dheun me duar

Publikuar më: 28/3/2023, ora 13:56

Minatorët që u bllokuan brenda një miniere ari në Republikën Demokratike të Kongos, gjatë shembjes nga shirat e dendur janë shpëtuar, pasi një tjetër minator gërmoi tokën me duar. Pamjet që kanë bërë xhiron e botës tregojnë sesi 9 minatorë që ndodheshin nën shembje u shpëtuan nga një tjetër minator duke gërmuar tokën fillimisht me lopatë dhe më pas me duar.