U dëmtuan nga tërmeti, marrin banesat e reja, por mungon uji dhe energjia

Publikuar më: 6/9/2023, ora 15:32

U dëmtuan nga tërmeti, marrin banesat e reja, por mungon uji dhe energjia

Publikuar më: 6/9/2023, ora 15:32

20 familje, të cilave iu dëmtuan apartamentet nga tërmeti i nëntorit të vitit 2019, kanë rifituar banesat e tyre në godinën e re të ndërtuar për ta në Lagjen numër 7 të Durrësit.

U dëmtuan nga tërmeti, marrin banesat e reja, por mungon uji dhe energjia

Publikuar më: 6/9/2023, ora 15:32

20 familje, të cilave iu dëmtuan apartamentet nga tërmeti i nëntorit të vitit 2019, kanë rifituar banesat e tyre në godinën e re të ndërtuar për ta në Lagjen numër 7 të Durrësit.