U kritikuan për reagimin ndaj luftës, Macron, Scholz dhe Draghi vizitojnë Kievin

Publikuar më: 16/6/2022, ora 14:46

U kritikuan për reagimin ndaj luftës, Macron, Scholz dhe Draghi vizitojnë Kievin

Publikuar më: 16/6/2022, ora 14:46

Më shumë se tre muaj pas nisjes së luftës ruse në Ukrainë dhe pas kritikave për mungesën e një reagimi të fortë, më ne fund, tre liderët e shteteve kryesore europiane, Francës, Gjermanisë dhe Italisë vizituan vendin e zhytur në luftë.

U kritikuan për reagimin ndaj luftës, Macron, Scholz dhe Draghi vizitojnë Kievin

Publikuar më: 16/6/2022, ora 14:46

Më shumë se tre muaj pas nisjes së luftës ruse në Ukrainë dhe pas kritikave për mungesën e një reagimi të fortë, më ne fund, tre liderët e shteteve kryesore europiane, Francës, Gjermanisë dhe Italisë vizituan vendin e zhytur në luftë.