U kthye të pleqëronte në fshat pas 20 vitesh në SHBA, vritet për një rrip toke

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:23

U kthye të pleqëronte në fshat pas 20 vitesh në SHBA, vritet për një rrip toke

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:23

Ishte kthyer pas emigrimit 20-vjeçar në Shtetet e Bashkuara për të pleqëruar në fshatin e tij, por një grindje me komshiun i ka marrë jetën 65-vjeçarit Safet Hyskollari. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në fshatin Gështenjas të Pogradecit, ndërsa autori është identifikuar si Fatmir Manellari, 63 vjeç, i cili pas krimit është larguar dhe shpallur në kërkim.

U kthye të pleqëronte në fshat pas 20 vitesh në SHBA, vritet për një rrip toke

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:23

Ishte kthyer pas emigrimit 20-vjeçar në Shtetet e Bashkuara për të pleqëruar në fshatin e tij, por një grindje me komshiun i ka marrë jetën 65-vjeçarit Safet Hyskollari. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në fshatin Gështenjas të Pogradecit, ndërsa autori është identifikuar si Fatmir Manellari, 63 vjeç, i cili pas krimit është larguar dhe shpallur në kërkim.