U rrit punësimi dhe paga, Vlora qarkulloi mbi 300 milionë euro gjatë sezonit veror

Publikuar më: 24/9/2022, ora 13:46

U rrit punësimi dhe paga, Vlora qarkulloi mbi 300 milionë euro gjatë sezonit veror

Publikuar më: 24/9/2022, ora 13:46

Mbi 300 milionë euro përllogaritet shuma e qarkulluar në Vlorë përgjatë sezonit veror, shifër kjo që tejkalon edhe vitin 2019 para pandemisë, si viti i konsideruar me i miri për turizmin. Kjo xhiro e bizneseve ka ndikuar, jo ne rritjen e punësimit në këtë sektor dhe të pagave.

U rrit punësimi dhe paga, Vlora qarkulloi mbi 300 milionë euro gjatë sezonit veror

Publikuar më: 24/9/2022, ora 13:46

Mbi 300 milionë euro përllogaritet shuma e qarkulluar në Vlorë përgjatë sezonit veror, shifër kjo që tejkalon edhe vitin 2019 para pandemisë, si viti i konsideruar me i miri për turizmin. Kjo xhiro e bizneseve ka ndikuar, jo ne rritjen e punësimit në këtë sektor dhe të pagave.