U rritet paga, Xhafaj: Disa gjyqtarë të Kushtetueses, pa dije dhe integritet

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:35

U rritet paga, Xhafaj: Disa gjyqtarë të Kushtetueses, pa dije dhe integritet

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:35

Plotësimi i trupës së Gjykatës Kushtuese me 9 anëtarë, pas disa vitesh paralizë dhe funksionimi të pjesshëm, u brohorit si nga politika vendase ashtu edhe nga ndërkombëtarët.

U rritet paga, Xhafaj: Disa gjyqtarë të Kushtetueses, pa dije dhe integritet

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:35

Plotësimi i trupës së Gjykatës Kushtuese me 9 anëtarë, pas disa vitesh paralizë dhe funksionimi të pjesshëm, u brohorit si nga politika vendase ashtu edhe nga ndërkombëtarët.