U shkarkua nga detyra, Gledis Nano: Fitorja më e madhe është të ngrihemi sa herë që biem!

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:28

U shkarkua nga detyra, Gledis Nano: Fitorja më e madhe është të ngrihemi sa herë që biem!

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:28

Qëndroi vetëm për 10 muaj në postin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, por Gledis Nano i është drejtuar kolegëve, drejtuesve dhe ekspertëve të organizmave partnere ndërkombëtare, përfaqësuesve të mediave dhe anëtarëve të komunitetit me një letër të gjatë falënderuese.

U shkarkua nga detyra, Gledis Nano: Fitorja më e madhe është të ngrihemi sa herë që biem!

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:28

Qëndroi vetëm për 10 muaj në postin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, por Gledis Nano i është drejtuar kolegëve, drejtuesve dhe ekspertëve të organizmave partnere ndërkombëtare, përfaqësuesve të mediave dhe anëtarëve të komunitetit me një letër të gjatë falënderuese.