U shkarkua nga KPA, Luan Daci kërkon komision hetimor parlamentar

Publikuar më: 4/1/2022, ora 17:07

U shkarkua nga KPA, Luan Daci kërkon komision hetimor parlamentar

Publikuar më: 4/1/2022, ora 17:07

Luan Daci nuk dorëzohet. Gjyqtari i shkarkuar nga kolegët e tij në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit pati paralajmëruar vijimin e betejës ligjore në Gjykatën Administrative, si edhe në Gjykatën e Strasburgut. Sot, në një komunikim me gazetarët, ai foli për një puç të mirëfilltë dhe se për këtë do të kërkojë ngritjen e një komisioni hetimor parlamentar, ndërsa do t’i drejtohet edhe Gjykatës Kushtetuese.

U shkarkua nga KPA, Luan Daci kërkon komision hetimor parlamentar

Publikuar më: 4/1/2022, ora 17:07

Luan Daci nuk dorëzohet. Gjyqtari i shkarkuar nga kolegët e tij në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit pati paralajmëruar vijimin e betejës ligjore në Gjykatën Administrative, si edhe në Gjykatën e Strasburgut. Sot, në një komunikim me gazetarët, ai foli për një puç të mirëfilltë dhe se për këtë do të kërkojë ngritjen e një komisioni hetimor parlamentar, ndërsa do t’i drejtohet edhe Gjykatës Kushtetuese.