U shkarkua nga vetingu, ish-anëtari i Gjykatës së Lartë Admir, Thanza, fiton në Apel

Publikuar më: 27/9/2022, ora 14:03

U shkarkua nga vetingu, ish-anëtari i Gjykatës së Lartë Admir, Thanza, fiton në Apel

Publikuar më: 27/9/2022, ora 14:03

Ish-anëtari i Gjykatës së Lartë, Admir Thanza ka fituar pafajësinë në Gjykatën e Apelit. Pas shkarkimit nga KPK Thanza u dërgua si i pandehur në Gjykatën e Tiranës për “falsifikim të dokumenteve” ku u shpall fajtor dhe dënua me 9 muaj burg, dënim që u konvertua në 18 muaj Shërbim Prove.

U shkarkua nga vetingu, ish-anëtari i Gjykatës së Lartë Admir, Thanza, fiton në Apel

Publikuar më: 27/9/2022, ora 14:03

Ish-anëtari i Gjykatës së Lartë, Admir Thanza ka fituar pafajësinë në Gjykatën e Apelit. Pas shkarkimit nga KPK Thanza u dërgua si i pandehur në Gjykatën e Tiranës për “falsifikim të dokumenteve” ku u shpall fajtor dhe dënua me 9 muaj burg, dënim që u konvertua në 18 muaj Shërbim Prove.