U shpall non-grata në Britani, Berisha letër ambasadorit: Vendim absurd, i zgjat jetën qeverisë Rama

Publikuar më: 24/7/2022, ora 14:24

U shpall non-grata në Britani, Berisha letër ambasadorit: Vendim absurd, i zgjat jetën qeverisë Rama

Publikuar më: 24/7/2022, ora 14:24

Një ditë pasi vendosi të bëjë publike, shpalljen e tij non grata nga Britania e Madhe, Sali Berisha i dërgon një letër të hapur ambasadorit të Anglisë në vendin tonë, Alastar King Smith, ku kritikon deklaratat e tij lidhur me këtë vendim. Kryetari i PD-së nënvizon se vendimi është tendencioz dhe me prapavijë politike dhe sipas tij shërben për t’i zgjatur jetën qeverisë së Ramës.

U shpall non-grata në Britani, Berisha letër ambasadorit: Vendim absurd, i zgjat jetën qeverisë Rama

Publikuar më: 24/7/2022, ora 14:24

Një ditë pasi vendosi të bëjë publike, shpalljen e tij non grata nga Britania e Madhe, Sali Berisha i dërgon një letër të hapur ambasadorit të Anglisë në vendin tonë, Alastar King Smith, ku kritikon deklaratat e tij lidhur me këtë vendim. Kryetari i PD-së nënvizon se vendimi është tendencioz dhe me prapavijë politike dhe sipas tij shërben për t’i zgjatur jetën qeverisë së Ramës.