U skualifikuan nga bashkia, qytetarët në Durrës protestë për banesat e dëmtuara

Qindra qytetarë në Durrës kanë nxituar në dyert e bashkisë, për dëmshpërblimet për banesat e tyre të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit.

Dy problematikat kryesore që kanë pasur qytetarët janë heqja e emrit nga lista e miratuar së fundmi nga këshilli bashkiak dhe mospërfitimi i dëmshpërblimit nga bankat pasi u kërkohet një kontratë me bashkinë para se të tërheqin lekët.